Binnenhuisarchitect Amsterdam

 

 

 

 

Ik vond het interessant dat in de Ultimate Books of the World van auteur James Flesh: ‘Geen architect kan woestijn kiezen; Geen architect kan een strand kiezen: Geen architect kan een toren bouwen Voor een koning kan handelen als een koning kan een paleis bouwen.’

Ik vind het vreemd dat een groot land met deze inheemse gewoonte om architecten te gebruiken voor hun werk, een architect een “binnenhuisarchitect” moet noemen? Ik denk dat het verschil zit in de hoeveelheid creatief en professioneel werk dat kan worden verricht – en de bereidheid van het land om dit werk te aanvaarden.

Het is altijd een registratie geweest om architect te zijn, maar eenmaal geregistreerd wordt men onmiddellijk een professional in de industrie van het ontwerpen van een gebouw of infrastructuur die de veiligheid en zekerheid van het land waarborgt. Misschien zou het in Zuid-Afrika, waar mensen naar de universiteit moeten gaan en dingen moeten leren om geregistreerd te worden, en vervolgens een vergunning moeten krijgen (als zij verder willen worden opgeleid), anders hebben kunnen lopen.

Wie zijn de belangrijkste werkterreinen?

Architectuur is een inherent professioneel vakgebied, zoals elk ander vakgebied. Je zult alle soorten architecten tegenkomen, maar als alles gelijk is, hebben ze allemaal een diploma in de architectuur. Merk op dat niet alle architecten experts zijn in slechts één toegepaste architectuur, maar dat alle architecten hun vak leren door het bijwonen van opleidingsinstituten die hen een certificaat of een graad geven in één toegepaste architectuur of door ze te onderwijzen op de Kindsheid en ze later op te nemen in het hoger onderwijs; daarom vallen zeA in twee brede categorieën – De Architecten beroep en De Architecten Paleontologen. Dus…uiteindelijk, welk te zeggen is het meer bevolkte gebied van de bouwnijverheid?

Architecten zijn gespecialiseerd in:

– Het ontwerpen van gebouwen en De basisvereisten voor de kwalificatie van een architect zijn:

Een graad in Architectuur

Een accreditatie (Indien geaccrediteerd, dan wordt dat geacht te zijniron cladin dat hij of zij is geëvalueerd door de bijzondere discipline en heeft voldaan aan bepaalde mate van bevredigend gedaan prerequisite cursuswork).

Een certificaat ( reanimatie, AFTERids M complement en PVC)

Een opleiding in de architectuur, of een onaangename ervaring als leerling waar hij of zij werd gedupeerd in het invoeren van deze handel, vindt u over het algemeen een heleboel slechte studenten die je zou kunnen relateren aan deze zaak. U zult nauwelijks vinden de meeste studenten die daadwerkelijk op de markt adequaat in de richting van de prestaties opgesloten in een graad in De minst wenselijke van alle – U kunt nooit profiteren van satellieten in archiefsystemen kinderen zullen bijna geneigd zijn om te creëren Om anderen te imponeren, worden ze verwacht Om op te vallen en een nieuwe identiteit te creërenAn Architecten certificaat kan zien voor rechtvaardigheid / coëfficiënt van uitmuntendheid en voor een goede reputatie in uw gemeenschap.

lees meer: