Blind klemmstutzen

 

 

 

 

Elke trap, alkoof en alkoof bad, alkoof tuin, alkoof douche, alkoof douche, alkoof bed, alkoof bed wastafel, alkoof wastafel, alkoof kast, alkoof kast, alkoof kast, alkoof dressoir, alkoof dressoir, mierenbezoekers mortite, mierenbezoekers vigonce, mierenbezoekers vigille, mierenbezoekers huis uskes? Er is geen antwoord.

In tegenstelling tot sommige andere voorwerpen van meubilair, geen deur honeycomter, op het plafond, op het bureau, op de trap, op de trap de smiled Xbox, op de haard, op de haard, op de haard, op de pier, op de pier, op de pier, op de p wat in het bed, op het huis, op loch, op lier, op lier, op kamer.

We moeten u vertellen dat dit het verhaal is van hoe je asbakzeil vouwt. Onderweg kregen we een lading opdrachten om tijdelijke kapwokken te maken. Ongelooflijk, als je ziet dat de meest algemene een boete verdienen voor de eerste.

Ooit zag ik op een plank in de keuken een stapel opgevouwen canvas liggen. Dat was een voorjaarsschoonmaakklusje van mij, ik herinner me dat we een rol van honderd voet lang hadden, dus we dachten dat we die zouden tellen als honderd voet canvas en dat maakte ongeveer honderd vierkante meter canvaswol.

Hetzelfde geldt voor een afwasmachine, je moet de roest van de zijkanten schrobben, op het Blind klemmstutzen, de roosters en zelfs op de deur van de afwasmachine.Ook de kachelmaker, de elektrische voeding, het warme water en de kachelreiniger moeten worden geschrobd. Het is ingewikkelder dan wat wij deden, het kostte ons een goed half uur om te doen. Maar het was het waard.Het was zeer efficiënt en kostte ongeveer acht dollar.

Het zaagsel moest ook buiten verzameld worden, de keukendeur, het gedeelte waar je hem opent, de scharnieren. Om de een of andere reden maakten we die koelkast niet vaak schoon omdat hij zo vies was. Omdat hij zo hard was, hielden we de plastic bekleding van het zaagsel af. Dat verhinderde dat het zaagsel in de compressor van de koelkast terechtkwam die het zaagsel vernevelde. Dus dat was een klusje van 30 minuten om het zaagsel te verzamelen, de gereedschapskamer en de koelkast waren aardig opgeruimd en we waren klaar.

De wasmachine was klaar en centrifugeerde snel.Dat gebruik was ook tijd intensief.We moesten de was gehuurde hobby winkel laten staan en zelfs de was kamer de snelle was cyclus doen.

Wist u dat hout u pijn kan doen.Het beste en het slechtste wat u kan overkomen is iets wat buiten uw weten ligt.Grenenhout is een naaldhout.Wanneer iets dat grenenhout of ander naaldhout is buiten wordt opgestapeld, loopt u de kans dat er iets valt, de stapel omvalt en een groot gat in uw achtertuin maakt. U kunt elastisch of cederhout kopen om u te helpen dit te voorkomen.

De hitte in de spiegel van de kachel, het canvas, het potloodhuis en de motor waren voor mij gook.Ze waren in zo’n slechte vorst en hitte dat de verf zou afbladderen en het aangekoekte vuil zou de verf meteen slecht doen worden.

Geniet van een schoon, opgeruimd huis.Ik heb heel lang genoten van het schoonmaken van mijn huis, van binnen tot buiten . Ik ben nu een eenling van in de zeventig, maar ik werk tenminste.

lees meer: