Kapstokken - Huis en Inrichting - Inspiratie - Handelsonderneming Tuin-Bouw

Nieuwe designer plafond kapstokken zijn strak en zien er geweldig uit in bijna elke kamer. U ziet ze misschien achter een tv-console voor een ingang naar de woonkamer of een hoek in een slaapkamer om u een beetje meer ruimte te geven, en is waarschijnlijk gemakkelijk in te passen, want het is meestal in een klein formaat.

Bij het rek kunnen matglazen potten met een verbijsterend assortiment geuren of miniplankjes en de haken die zijn toegezegd om altijd voor u klaar te staan wanneer u ze nodig hebt.

Om uw nieuwe rek te kiezen, allereerst kiest u uw kamers kleurenschema’s dan of u wilt een neutrale basis of een gedurfde brights zoals oranje, mauve, groenblauw of groen of, waarom niet, paars, oranje, wit, blauw of rood. Dan beslissen over de hoogte; u kunt kiezen voor kleine haken voor kinderen, of een lange plank voor degenen met een groot gezin.

Ze zijn nu verkrijgbaar in de vorm van wandstijlen als je niet houdt van het uiterlijk van de gemonteerde exemplaren. Of maak er zelf een van een oude bank of tafel, of van eenvoudige houten planken, die kunnen worden gevormd en geschuurd tot ze mooi zijn om naar te kijken. Afhankelijk van uw uitstalbehoeften is een rek in dak-lichtstijl ideaal voor het uitstallen van kaarsen.

Als u op zoek bent naar iets met een beetje meer karakter, waarom dan niet proberen een kubusvormige open haard mantel, die ideaal is voor gebruik met de nieuwe gel brandstof vuren die je zo veel ziet deze dagen. Openhaardmantels kosten meestal $1,000 en meer, dus door een kubusvormige openhaardmantel te overwegen wordt het voor mij zeer aantrekkelijk omdat het aan de muur kan worden bevestigd maar de openhaard behoudt. Dan kun je een verbeterde vonkenvanger gebruiken om een stukje kunst toe te voegen; ofwel een sculpturaal stuk of een wandophanging.

Een schoorsteenmantel is in de meeste gevallen iets dat u zult voorzien, dus dit kleine beetje kunst kan zeker veel toevoegen aan de kamer. Overweeg iets persoonlijks en misschien een mooie foto van iemand of een afbeelding die betrekking heeft op uw familie. Als u meer traditionele stoffen rond uw open haard heeft, waarom overweegt u dan niet een decoratieve of in het oog springende mantelklok. Of ga voor het traditionele lint, met een mooie strik erbovenop zoals je in zoveel huizen ziet.

Waarom voegt u dan geen decoratieve kapstok toe aan uw interieur? Zo zie je maar dat je met een beetje denkwerk je woninginrichting er met heel weinig moeite prachtig uit kan laten zien. Kapstok plafond