Schoonmaakbedrijf Dordrecht

 

We zijn met ons bedrijf begonnen toen we beseften dat er behoefte was aan een conciërgebedrijf om het kantoor het hele jaar door brandschoon te houden. Wij wisten niets over schoonmaakdiensten, dus kozen wij ervoor om zelf een opleiding op dit gebied te volgen en vonden ons perfecte schoonmaakbedrijf waarmee wij een lange professionele relatie hebben opgebouwd.

Onze reinigingsmethoden maken gebruik van de modernste apparatuur en knowhow. Wij zijn overtuigd van onze producten en oplossingen. In de eerste plaats zult u ontdekken dat wij producten en oplossingen van commerciële kwaliteit gebruiken. Wij zijn van onschatbare waarde in het verzekeren van elk van onze banen komt met kwaliteitsgarantie. Het is van vitaal belang dat elke persoon die verantwoordelijk is voor een job er zeker van is dat zijn of haar werk op een tot in de puntjes verzorgde manier gereinigd zal worden.

Al onze zakelijke diensten zijn hoog opgeleid en bieden werk en commerciële schoonmaak in Rotterdam, Bali, Java en het eiland Bali.

Wij bieden een samenhangende service en werken rechtstreeks met u samen. Wij beoordelen uw behoeften en bieden vervolgens een oplossing op maat om aan uw individuele behoeften te voldoen. Wij geloven in het achterlaten van een schone omgeving en een schoon bedrijf.

Wij stellen een actieplan op voor de gespecificeerde reinigingsbehoeften, wat leidt tot preventieve maatregelen en uiteindelijk de wederopbouw van het reinigingsproces. Onze machines zijn:

1. Easy Clean Air stofzuigers – Deze machines dringen diep door in elk weefsel en krijgen het stof en vuil in een opvangzak. De filter vangt het vuil op en verwijdert het uit de atmosfeer. Deze filters zijn verkrijgbaar in 4- Director Cleaning, en zijn absoluut verplicht om in uw reinigingsapparatuur te worden gemonteerd.

2. Dual Cartridge klinische macro sponzen – Deze zijn ideaal voor het reinigen. Nadat u ze in plastic hebt verzegeld, worden deze sponzen gereinigd door onze velddraaimachine met een diameter van 0,5 inch die 1,2 keer meer reinigingskracht kan leveren.

3. Micro Boards – Wij gebruiken deze om de olie samenstelling van het oppervlak te verminderen.

4. Ruw reinigen – Dit procédé van reinigen van Franse toile met phen toppings is ideaal voor gebruik op alles met een dicht oppervlak. Wij maken geen gebruik van ruwe reinigingsmethoden, omdat het risico daarvan voor de vrouwen onaangenaam is. De vuile toile pulp wordt vervolgens afgezogen met een grondig nat stofzuigsysteem. Dit proces verwijdert al het oppervlaktevuil en olie.

5. Wezzing – We brengen de reinigingsvloeistoffen aan en zeven de vervuilingen met een roterende stijl.

6. Wij leveren alle schoonmaakdiensten tegen concurrerende prijzen.

Bij het uitzoeken van schoonmaakmateriaal moeten we rekening houden met uw service-eisen. Met de verscheidenheid vanLeer ReinigingKeuken Turf, houden we comfort niveaus van onze klanten in het achterhoofd en voorzien in een aantal behoeften. Wij hebben vertrouwen in al diegenen die de wens hebben om hun winkels en kantoren netjes en schoon te houden.

Lees meer:

Glazenwasser Dordrecht

Gevelbeplating