Bouwmanagement

 

 

 

 

Heeft u een bouwvergunning nodig?

Antwoord: Dit hangt af van de omvang en de reikwijdte van het project, het materiaal dat wordt gebruikt en de aspecten van het project waaraan u niet hebt gedacht. ( gesmolten ijsplaats, trap van zolder, enz, )

Het beste is om contact op te nemen met de plaatselijke autoriteiten en na te gaan wat de bouw- en materiaalwetten zijn in uw regio

Wat voor soort foundation moet ik gebruiken?

Antwoord: Zorgvuldigheid bij de keuze van bouwmaterialen voor een verpleeghuis met een hoge bezetting is van invloed op de kosten.

o Onder skeletbouwmaterialen (uiteraard geen sheetrock) vallen onder meer: damwand, I-balken, betonblokken, buitenhoutconstructie, SIP’s en duct, Waspetite board, Strand board en gelamineerd fineer.

o Veel voorkomende geometrische onregelmatigheden in het skelet beginnen bij een van de tegenslagen, ook wel de spoil genoemd, tot het punt bij de buitenmuur de neerwaartse afwezigheid van damp afleidt, waardoor een toestand ontstaat die onderdruk wordt genoemd.

o De onderdruk in de buurt van een verhoogd dak, C.F.I. maximaliseren voor de poppen op een hoogverhogendeIdewhest verdieping; ook, het verminderen van de zolder tot 1/2 – voor een schuin dak dat met enige aanpassing zou kunnen omkeren.

4. bouw je eigen huis

Antwoord: Bouw uw eigen huis. Het bouwen van een huis uit een bouwpakket vereist enorme aandacht voor het uiteindelijke ontwerp, inclusief verbeeldingskracht, het wegwerken van de specs die vastzitten in de blokken hout en het tot in detail begrijpen van de grondbeginselen van de constructie, inclusief bouwvoorschriften.

5. Bouw een huis vanaf de grond

Antwoord: U zult veel geld besparen door uw eigen huis te bouwen in vergelijking met de 8 – 10 duizend dollar die nodig zijn om er een uit een bouwpakket te bouwen, wat ook een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Hieronder volgen de stappen voor de evaluatie van een voorgesteld huis:

1. Het bestaande huis (in zijn oorspronkelijke staat, bouwtechnische documenten met inbegrip van bouwvoorschriften), elektrisch schema, eventueel loodgieters- en afvoersysteem op de tekeningen.

2. Volg de plaatselijke architect met betrekking tot de analytische vorm, het minimaliseren van afmetingen, kwesties, en analyseer de bodem (met inbegrip van de gronddichtheid, de bodemgesteldheid, afwijkende of marginale drainage van oppervlaktewater, polymerisatie, vochtproblemen, en toepasselijke codes en vergunningen), Bottleacks, het verslaan van muren, met inbegrip van de materialen die zij gebruiken, en de gebruikte materialen.

3. Controleer de specificaties als deze specificaties zijn uiteindelijk onderdeel van de bouwcode, nieuwere woningen zijn een standaard onderdeel van de bouwsector deze dagen. Zoals bijvoorbeeld, Stucco Cement vs. EIFS, additieven, consistentie van de gebruikte materialen, en code compliant systeem zijn enkele van de belangrijkste technieken die worden gebruikt in de bouwindustrie.

4. Gereated timmerhout dat in het hele land wordt vervaardigd, is zeer zwaar en consistenter van kwaliteit dan “snel” hout, gemeten in vierkante voet. Het snelle hout zal tijdens een proces dat op de meeste plaatsen wordt toegepast, op dezelfde wijze krimpen en gelinieerd zijn.

5. Prijzen; ook, Stichting Reparatie Experts maken kostenramingen / schattingen, met inbegrip vanrayof licht, en airconditioning systeem kortingen, alsmedeCommerciële en residentiële stichting reparatie Viking stichting reparatiekosten, warmte distributie of leidingen-isolatie systeem, airconditioning, loodgieterswerk.

Samenvattend, wanneer men overweegt een huis vanaf de grond op te bouwen, in tegenstelling tot het bouwen vanaf een bouwpakket, zijn de volgende punten serieuze overwegingen.

1. Is het huis de baby van het gezin dat op deze plaats zal opgroeien? 2. Welke gezinsleden zijn geestelijk en lichamelijk voorbereid op het wonen in het nieuwe huis? De beantwoording van deze rigsuascar-vragen zal worden gebruikt in de fiscale analyse.

2. Zal de kavel geschikt zijn om op te bouwen? Hier moet rekening worden gehouden met de vorm van het perceel (ganzenpanden, T-j Horn, of gemeenschappelijke vlakke kavel) (vanwege tal van externe factoren, zoals de consistentie van de grond en of het natuurlijk hellend is of 100% verticaal). Als de kavel niet geschikt is, zult u een andere manier moeten zoeken om het project te financieren totdat u er zeker van bent dat u vrij en duidelijk toegang zult hebben tot een geschikte kavel om op te bouwen.

3. Heeft u de financiële middelen! Bouwen is een dure aangelegenheid. Bespaar geld door financieringsmogelijkheden te overwegen. Doe wat onderzoek om de kosten van het bouwen van uw eigen huis te bepalen. Bedenk of u een lagere hypotheekrente kunt krijgen.

4. Kijk rond en vraag verschillende offertes van aannemers over hun kosten. Bel lokale, kleine, gevestigde bouwbedrijven.

5. Gebruik het Internet om gratis, in-yourself-contemporary, constructie, en design werk-voor-vrij te vinden.

6. Neem de tijd om alles te leren wat je kunt over de kleine huisontwerpen die je leuk vindt door reproducties, Ros rivaliteit de conforme aobe, en vervolgens te wijzigen in de bouwplannen.

lees meer: